Konzultációs szolgáltatás – FAIR

Fighting Against Inmates’ Radicalisation

763538 - FAIR - JUST-AG-2016/JUST-AG-2016-03 PROJECT NUMBER: 763538

  • A fogvatartottak erőszakos radikalizálódásának megelőzése.
  • Radikális eszmékkel való szakítás elősegítése.
  • Társadalomba való visszailleszkedés megkönnyítése.

Konzultációs szolgáltatás

Üdvözöljük az Online Konzultációs Szolgáltatás oldalán!

Az Online Konzultációs Szolgáltatás (OCS) gyors és felhasználó-barát betekintést nyújt a radikalizációval kapcsolatos kulcsfogalmakhoz és leckékhez. A tartalom a FAIR börtönök számára tartott képzési programon alapszik, amely .pdf formátumban itt érhető el: here.

Az OCS használata

Az OCS-nek 4 főbb vizuális és működési szekciója van:

  • A NAVIGÁCIÓS MENÜ az OCS jobb felső sarkában található. Ez az egyes fejezetekből áll, logikailag strukturálva kulcsszavak alapján, hogy könnyen meg lehessen találni a szükséges részt, az adott fejezetre kattintva.

 

  • A KULCSSZAVAK a Navigációs Menü alatt érhetők el. Ezek olyan fogalmakat tartalmaznak, amelyek specifikusan az adott fejezethez kapcsolódnak. A kiválasztott kulcsszóra kattintva egy háttérben futó alkalmazás kilistázza a kiválasztott fogalomhoz kapcsolódó összes tartalmat.

 

  • A FŐ SZEKCIÓ pontosan az, ahol ezt a szöveget olvassa. A kiválasztott fejezetre kattintva a Navigációs Menüben, itt fognak megjelenni a fontosabb leckék és információk.

 

  • A FAIRBOT az OCS jobb alsó sarkában jelenik meg. Automatikusan megjelenik minden fejezetben, ahol további olvasmányok vagy audio-vizuális anyagok érhetőek el.

 

Kellemes felhasználói élményt kívánunk!

Fairbot

Üdv, FAIRbot vagyok! Minden olyan fejezetben látható leszek, ahol további olvasmányok vagy audio-video anyagok érhetőek el.

 

 

Még találkozunk!